Chef’s menu

A journey through culinary cultures guided by Chef Samuel Le Torriellec will start from traditional dishes with specific tastes.. from ”Mărginimea Sibiului” prepared according to ancient recipes, to selections of tastes from far away countries… and arriving to Pizza Napoletana prepared by a “pizzaiolo” from southern Italy…

Hituri Internaționale

GRĂTAR JAPONEZ “ROBATA GRILL”

  • Adana Kebab de miel după o rețetă otomană 260 g 42 lei
  • Clasicul TomaHawk (antricot cu os) de vită maturat 1300 g 360 lei
  • Mușchi de vită Argentinian, atent selecționat 200g 120 lei
  • Antricot de vită Argentiniană, maturat 21 de zile 300 g 145 lei

    Cu piper verde sau gorgonzola - la alegere

  • Cotlet de miel din Mărginimea Sibiului 300 g 48 lei
  • “Pork Belly”, piept de purcel gătit încet și cu răbdare 250 g 36 lei
  • Cârnăciori de la un prieten din Viena 150 g 22 lei

    Cârnăcior vânătoresc, simplu, cu cașcaval afumat, cu cașcaval picant

SOSURI

  • Sos usturoi / Sos piper verde / Sos gorgonzola / Sos Kimchi / Sos Fain 80g 8 lei

SALATE

  • Salată Caesar cu pui crocant / cu creveți 250 g 32 / 48 lei
  • Salată caldă cu caracatiță în stil thay cu mix de salate mediteraneene 250g 48 lei
  • Salată “Peking Duck” cu rață crocantă și sos chinezesc 280 g 48 lei

SNACKSURI

  • Mix de măsline și un strop de ardei iute 150g 22lei
  • Migdale coapte în salsa dulce picantă 150g 32 lei
  • Edamame cu soia, usturoi sau cu sare 200g 28 lei

ANTREURI

  • Creveți Tempura serviți cu sos kimchi și coriandru 250 g 48 lei
  • Tartar de somon cu avocado, wasabi și micro ierburi 220 g 42 lei
  • Brânză Halloumi la grătar cu salsa de ardei capia 200 g 38 lei
  • Hummus din Orientul îndepărtat cu muguri de pin și un strop de ulei de susan 180 g 22 lei
  • Platou Italienesc - pentru 2 persoane 450 g 130 lei

    Mortadela, porchetta, prosciutto crudo, coppa, ventricina, mozzarella di bufala, salami
    și legume italienești în ulei, servite cu Pinsa Romana

SUPE (până la ora 5pm)

  • Clasica supă franțuzească de ceapă cu brânză Emmentaler gratinată 300 g 20 lei
  • Supă cremă de roșii cu busuioc și crutoane 300 g 18 lei

FELURI PRINCIPALE

  • Biftec Tartar din vită tânără, atent asezonat cu cornichons, tabasco, ouă și capere 200 g 54 lei
  • Șnițel Imperial din vițel cu pesmet Panko și mix de salate 200 g 65 lei
  • Șnițel de porc “ureche de elefant” supranumit și “Schweineschnitzel” 350 g 34 lei
  • Confit de rață domestică cu varză roșie gătită în vin de tavernă 350 g 45 lei

TEX MEX

  • Clasicul Hamburger American cu carne de vită,ceapă caramelizată și branză cheddar 250g 44 lei
  • Jumări de pui FAIN picante din aripioare crocante prăjite în ulei încins 300 g 26 lei
  • “Nai” din coaste de porc marinate și salsa de mirodenii 450 g 48 lei

CÂŢIVA PEŞTI ŞI O CARACATIŢĂ

  • File de dorada regală 240g 56 lei
  • Tentacule de caracatiță presărate cu lămâie chilli și pătrunjel 220 g 69 lei
  • Somon în stil “Miso”, cu miere și susan, sos miso, spanac și pătrunjel verde 300 g 65 lei
  • Păstrăv întreg (de la munte) în crustă de ierburi aromatice 300 g 45 lei
  • Stake de Ton Teriyaki 220 g 85 lei

AROME AUTENTICE ROMÂNEŞTI

ANTREURI RECI ŞI CALDE

  • Platoul Drumețului - pentru 2 persoane 450 g 110 lei

    Selecție de gustări din zona Sibiului cu aport caloric ridicat, bune pentru înzdrăvenirea trupului și revigorarea minții: mix cu salate, slănină de porc de mangalița, salam de sibiu, cârnat de casă, mușchi țigănesc, brânzeturi din zona Sibiului, ceapă roșie

  • Platou FAIN cald - pentru 2 persoane 450 g 120 lei

    Selecție de aperitive calde cu chiftele Adana, cașcaval pane rumenit, cârnați vienezi, gujoane de pui pane, murături asortate din Mărginimea Sibiului, cartofi proaspeți prăjiți

  • Bulz boieresc cu brânză de burduf, pastramă de oaie regională 300 g 38 lei

    După o rețetă de la un ciobănaș din Făgăraș

CIORBE ŞI SUPE (până la ora 5pm)

  • Ciorbă regională de văcuță cu leuștean 300g 18lei
  • Ciorbă “a la Garnizoana” cu fasole (fiartă în 3 ape) și ciolan afumat 300 g 18lei
  • Supă sau ciorbă Fain la inspirația bucătarului Chef 300 g 18lei

MÂNCÂRURI GĂTITE

  • Puiul Fericit, pui gătit la ceaun încet la foc de lemne de fag cu mujdei de usturoi 280 g 36 lei
  • Gulaș de vită, mâncărică regională de vită și ardei 250g 58 lei
  • Sarmale “a la bostan” din carne de purcel acompaniate obligatoriu cu ardei iute, smântână și mămăligă 350 g 45 lei
  • Ciolan de porc afumat cu iahnie de fasole și ceapă 900 g 59 lei

AROME ITALIENE

PASTA STATION

  • Carbonara 240 g 35 lei

    Spaghetti cu guanchale, brânză pecorino sau parmesan, ou

  • A.O.P cu creveți 240 g 38 lei

    Spaghetti napoletane cu creveți cu usturoi, ulei de măsline și ardei iute

  • Amatriciana 240 g 36 lei

    Tagliatelle cu guanchale și sos de roșii

  • Pomodori 240 g 28 lei

    Pene cu roșii cherry, parmesan și busuioc proaspăt

  • Hribi și trufe 240 g 38 lei

    Tagliatelle cu hribi, trufe, smântână și parmezan

  • 4 Formaggi 240 g 35 lei

    Tagliatelle cu 4 tipuri de brânză

PIZZA BAR

  • Margherita 300 g 32lei

    Pizza cu sos de roșii, mozzarella și busuioc proaspăt

  • Marinara 300 g 30 lei

    Pizza cu roșii cherry, oregano, usturoi și busuioc proaspăt

  • Siciliana 300 g 36 lei

    Pizza cu mozzarella, dovlecei, roșii cherry și Grana Padano

  • 4 formagi 300 g 36 lei

    Pizza cu 4 tipuri de brânză: mozzarella, gorgonzola, brânză brie parmesan

  • Caprese 300 g 30 lei

    Pizza cu roșii cherry, mozzarella di bufala, ulei de măsline și busuioc proaspăt

  • Calzone 300 g 36 lei

    Pizza cu prosciutto cotto, salam, ricotta, mozzarella și Grana Padano

  • Diavola 300 g 36 lei

    Pizza cu salam picant, sos de roșii și mozzarella

  • Capriciosa cu ciuperci 300 g 36 lei

    Pizza cu prosciutto cotto, salam, ciuperci champignon și Grana Padano

  • Napoletana 300 g 32 lei

    Pizza cu anșoa, măsline, oregano și busuioc proaspăt

  • Pizza del Tartuffo 300 g 40 lei

    Pizza cu ricottina și trufe

  • Focaccia cu oregano și ulei de măsline 200 g 12 lei
  • Focaccia cu parmesan 200 g 14 lei

GARNITURI

  • Salată cu roșii și brânză din Mărginimea Sibiului 250 g 23 lei
  • Spanac tânăr sote 180 g 20 lei
  • Cartofi prăjiți 180 g 15 lei
  • Cartofi prăjiți cu telemea rasă 200 g 18 lei
  • Brocolli sote 180 g 18 lei
  • Piure de cartofi frecați cu unt 160 g 18 lei
  • Piure de cartofi cu trufe 160 g 20 lei
  • Mămăligă cremoasă 150 g 12 lei
  • Murături de Sibiu 150 g 15 lei

    Mix de murături de Sibiu cu gogoșari, castraveciori și conopidă

DESERT

  • Lava cake 180 g 24 lei

    Vulcan de ciocolată

  • Pain perdu 180 g 24 lei

    Frigănele franțuzești rumenite în unt, servite cu sos de caramel

  • Cheese cake cu fructe de pădure 150 g 20 lei
  • Orez cu lapte și un strop de vanilie 180 g 24 lei
  • Papanași cu dulceață de casă și smântână de “32” 200 g 20 lei
  • Clasicul tiramisu stropit cu espresso “lungo” 180 g 24 lei
  • Tort Trilogie de ciocolată 150 g 22 lei

Preparatele noastre pot conține și următorii 14 alergeni: lapte și derivate din lapte, ouă, gluten, soia, pește, nuci, muștar, țelină, moluște, sulf, crustacee și derivate din crustacee. Articolul 9 alineatul (1) litera ( c ) din Regulamentul (UE) nr 1169 / 2011.


Preparatele pot conține produse congelate în funcție de sezon. Pentru detalii vă rugăm să vă adresați personalului FAIN.